Spontane bruiloft in Lunteren

Een carte blanche, kreeg ik van Rens en Corinka. Leef je uit, wees lekker creatief, en trek ons uit de auto als je een mooi plekje ziet! Helaas hadden we juist op de route door de Veluwe een flinke regenbui, maar verder heb ik genoten van alle spontaniteit, fijne momentjes tussendoor en als laatste het spetterende feest in Parkhotel Hugo de Vries in Lunteren.

Het begon allemaal in Krimpen aan den IJssel, waar Corinka’s ouderlijk huis staat. Er heerste een gezonde spanning, totdat Rens aan kwam rijden met een geweldige Renault 4. Ik vind het altijd zo leuk als er allerlei mensen komen kijken bij de first look, en dat was nu ook zo. Omdat de IJssel vlakbij was, gingen we daar eerst wat foto’s maken, en reden we daarna naar Corinka’s werk bij het kinderdagverblijf. Vanwege de privacy laten we daar geen foto’s van zien, maar ik kan wel vertellen dat de kinderen het fantastisch vonden om hun juf zo te zien!

De shootlocatie was het Henschotermeer. In de verte kwamen er al wel donkere wolken aan, maar we besloten het er toch op te wagen. Dat resulteerde in heel mooie foto’s met een dreigende lucht, en volop regen tijdens de geloften, waar het bruidspaar overigens helemaal geen last van had.

Eigenlijk vind ik het gewoon tijd voor de foto’s! In een rap tempo zal ik vertellen wat er verder gebeurde: de aankomst in het Parkhotel, daarna het taartmoment, een prachtige ceremonie in de tuin van het hotel, een mooie kerkdienst met heel veel bellenblaas daarna, het proostmoment, de groepsfoto’s, het diner, de receptie en als afsluiter een feest met eerst de first dance die al tijdens de pre-weddingshoot werd geoefend, en daarna de voeten van de vloer!

Natuurlijk bestaat een bruiloft niet zonder leveranciers:

Locatie: Parkhotel Hugo de Vries

Jurk bruid: Taft en Tule

Pak bruidegom: Jac Hensen

Bruidskapsel: Hairdo by Vera

Visagie: Visagie met Passie

Bruidstaart: Floak

Band: Mr Allegaartje

Bloemen: De Bloemenmand