Bruiloft van Krimpen naar Echteld

Zoals de titel doet vermoeden, werd er aardig wat gereisd op deze bruiloft. Maar joh, als je toch een trouwauto met chauffeur hebt is dat alleen maar lekker even samen zijn tussendoor!

In alle vroegte begon de dag bij Mark thuis, waar de houtkachel lekker brandde. Hij moest nog heel even wachten met vertrekken, omdat ik eerst nog wat foto’s bij Annemarie ging maken. Van Krimpen reed ik naar Alphen aan de Rijn, en onderweg werd het langzaam licht, met van die prachtige laaghangende ochtendmist over de weilanden. Dat beloofde een mooie dag te worden!

Bij Annemarie thuis was het een gezellige drukte. Dochtertje Loïs keek het allemaal aan en vond het prima. Na de first look gingen we naar de Zegerplas, waar het ochtendzonnetje heerlijk scheen. Na een ontspannen shoot reden we richting de daggasten, die natuurlijk heel nieuwsgierig waren hoe het bruidspaar er uit zou zien.

Tja, wat zal ik nog meer vertellen? Over het prachtige stadhuis van Alphen, waar je als kersvers bruidspaar even boven op het balkon je gasten mag toezwaaien? Of over alle neefjes en nichtjes die zo fotogeniek waren? Of toch over de rode draad van de dag: voetbal? Die voetbal die direct na aankomst bij de Duikenburg in Echteld tevoorschijn werd gehaald. Die er voor zorgde dat niet alle pakken van de vrienden van Mark heel bleven (ik noem geen namen 😉 )

De avondzon zorgde er tijdens en na het diner voor dat heel veel gasten lekker naar buiten gingen, wat weer heel fijne plaatjes opleverde. Snel nog wat foto’s van bruid en bruidegom in het golden hour, ik houd er van, kijk gerust eens naar een andere bruiloft waar dat ook zo was.

Maar eerst: scroll lekker naar beneden voor de foto’s, en wil je weten welke leveranciers meededen? Die staan daar weer onder!

Jurk: Speksnijder

Pak: Ottevanger

Bloemen: Bloemenboetiek Mariska

Locatie: Duikenburg