Bruiloft zonder poseren graag!

Voor alle mensen die er vanwege de Corona niet bij konden zijn wilden Job en Marianne graag snel een blog. Nou, hier is ‘ie dan!
Wat kan ik vertellen over deze dag?
Dat het weersbericht dagenlang op regen stond en dat we het de hele dag droog hadden, zelfs met zon. 
En dat het bruidspaar niet van te voren had geoefend met de ringen of de bruidstaart. Haha gelukkig, want dat geeft de leukste foto’s! Weet je wat, ik schrijf steeds een stukje.

Nadat Marianne haar jurk aan had werd ze toch een klein beetje gespannen. Volgens haar zou Job best weleens te vroeg kunnen zijn. Nou, hij was niet te vroeg, maar zo’n vliegende start had ik nu ook niet verwacht. Terwijl Job aanbelde, deed Marianne de deur al open en sloten ze elkaar al in de armen. 

In het parkje aan de overkant van de straat maakten we wat foto’s, waarna we richting de fotolocatie reden.
Omdat ze graag ongedwongen en spontane foto’s wilden had Job een verrassing bij zich, een goedgevulde picknickmand! Lekker op hun gemak aan een picknicktafel, gewoon omdat het hún dag was, ik houd er van!

Na de picknick gingen we nog wat verder voor meer foto’s. Alles was prachtig groen, op sommige plekjes leek het net een oerwoud!

Zo langzamerhand werd het tijd om naar de locatie te gaan.
Familie en vrienden stonden klaar om hen te verwelkomen. En omdat ze het zo leuk vonden om iedereen te zien, liepen ze gewoon nog een keer langs de hele rij.

Hoe persoonlijk wil je het hebben? Het verhaal over het bruidspaar werd niet door de ambtenaar gedaan, maar door twee broers van Job! Daarna legde het bruidspaar elkaar hun persoonlijk geloftes af, en dat is dan zo’n moment waar zelfs ik toch even een traantje wegpink…
​Alleen het jawoord moest natuurlijk wel officieel, maar daarna ging het weer lekker los op hun eigen manier.  Direct na het jawoord tilde Job Marianne hoog op en draaide haar een paar keer rond.
​Een neefje en een nichtje kwamen de ringen brengen, en daarna mochten alle kinderen die er waren bij het bruidspaar komen, waar ze een snoepketting kregen.

Tijd om te feliciteren, te proosten, en de taart aan te snijden!
Twee jongetjes proostten samen zo hard, dat de stukken uit het glas waren. En ik had ook iets gezegd over oefenen met taart snijden toch? Hadden ze gelukkig niet gedaan 😀

Tijd voor groepsfoto’s! Niet te veel, en graag spontaan. 

En dan, barbecue. Weer iets wat helemaal bij het bruidspaar past, lekker, los, en gezellig. Wat voor mij altijd fijn is, dat geeft spontane plaatjes.
Na de barbecue was en er nog een optreden van vrienden van Job, daarna een ijskar waar het toetje gehaald kon worden.
De kinderen was iets leuks beloofd: de oudste drie mochten in het busje meerijden naar de kerk.
De dienst werd in Moerkapelle gehouden, en voor mij was het tijd om met fotograferen te stoppen.