trouwen

Hoe mooi is het om het verhaal van jullie liefde te fotograferen? Een spontane knuffel, vriendinnen die elkaar blij aankijken, een onbevangen kind dat rondrent, de liefdevolle blik van de bruidegom naar de bruid. Mensen die van elkaar houden. Deze momenten wil ik vastleggen als trouwfotograaf. 

ga snel naar

details

tarieven

portfolio

Dat is mijn fotografiestijl bij bruiloften. Tijdens een bruiloft probeer ik alles onopvallend in de gaten te houden. Bij mij voelt het alsof ik helemaal “aan” sta. Daardoor weet ik vaak ook van tevoren of er een moment aan gaat komen wat waard is om vast te leggen. Meestal vind je me dus rustig observerend met de camera in de aanslag, maar op de momenten die ertoe doen zul je me daar vinden waar de actie is! Ik krijg vaak terug van bruidsparen dat ze niet gemerkt hebben dat ik er was, als ze de foto’s zien.

Warm, liefdevol, spontaan en verhalend

01 / 03

Trouwfotografie is een tak van fotografie waar alles samenkomt: journalistiek, groepsfoto’s, wisselende lichtomstandigheden en de liefde vastleggen. Ik houd van uitdagingen, dus dit is echt mijn ding. Het mooiste aan zo’n dag? Het vangen van emoties. Die bruidegom die zijn bruid voor het eerst ziet, de liefdevolle blik van de moeder bij de huwelijkssluiting, de bruidskinderen die lekker hun eigen gang gaan… Hier kan ik zo van genieten! Het liefst vertel ik jullie verhaal op een warme en spontane manier.

Emoties
vangen

02 / 03

Ik nodig jullie graag uit voor een kennismakingsgesprek! In dit gesprek leren we elkaar beter kennen en kijken we of er een klik is. Als dat het geval is, maken we daarna praktische afspraken en nemen we de planning van de bruiloft door. Een paar weken voor de bruiloft stemmen we kleine dingen af en controleren we de afspraken. Het is ook mogelijk om bedankfoto’s en een trouwalbum op maat te laten maken. Hoe mooi is het om iets tastbaars van je bruiloft in handen hebt? Zo kun je al die mooie momenten nog een keer beleven, keer op keer. 

Kennismaken

03 / 03

"Colinda beweegt rustig mee met het ritme van de dag en blijft ondertussen scherp om al de spontane momenten te vangen"

- Willeke

- 6 uur op jullie bruiloft
- 100 km reiskosten in NL
- Online fotogallery
- Mini album 20 x 20, 24 pagina’s

Pakket 1

- 8 uur op jullie bruiloft
- 100 km reiskosten in NL
- Online fotogallery
- Album 30 x 25, 30 pagina’s
- Preweddingshoot bij te boeken voor €149,-

Pakket 2

€1.695,- 

€2095,- 

- 10 uur op jullie bruiloft
- 100km reiskosten in NL
- Online fotogallery
- Album 30 x 25, 40 pagina’s
- Preweddingshoot bij te boeken voor €149,-

Pakket 3

- 12 uur op jullie bruiloft
- 100km reiskosten in NL
- Online fotogallery
- Album 30 x 25, 50 pagina’s
- Preweddingshoot bij te boeken voor €149,-

Pakket 4

€2.350,-

€2.595,- 

contact

Natuurlijk zijn alle pakketten inclusief een uitgebreide kennismaking waarin jullie al jullie wensen vertellen en mij alles mogen vragen! Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag de uitgebreide trouwbrochure aan! 

Het liefst loop ik op sneakers of teenslippers

heerlijk comfy

En dan het liefst bos- mos- en olijfgroen.

one

Mijn lievelings
kleur is groen!

IF WE'RE GOING TO WORK TOGETHER

THINGS YOU SHOULD PROBABLY KNOW

het liefst in een klein restaurantje waar ze gerechten uit de streek serveren, heerlijk!

four

three

maar..’s avonds goed eten uit het land zelf

en ze zijn ontzettend lief en leuk. Ze komen uit hetzelfde nest, lijken totaal niet op elkaar, maar kunnen heerlijk knuffelen!

five

Monster en Simba zijn onze Noorse Boskatten

two

En dan wil ik altijd boven de boomgrens, waar grote keien liggen, minuscule plantjes groeien en vaak ook sneeuw ligt. 

Mijn vakantie is goed als er bergen zijn

de liefde

neem contact op

Mijn passie is de liefde en connectie tussen mensen vastleggen. Heb je vragen over trouwfotografie of heb je een andere vraag? Stuur me dan gerust een berichtje. 

familie shoot

Heb jij een tof idee voor een shoot? Neem gewoon even contact op, wie weet kunnen we er samen iets moois van maken!

WAAR JE MIJ OOK 
VOOR KUNT BOEKEN

love shoot

contact

- Léanne

Colinda denkt met je mee en maakt dat je je heel ontspannen voelt. Ze wist ons gelijk op ons gemak te stellen. Het mooie is dat ze zorgt dat de focus op elkaar ligt in plaats van op de fotograaf. Zo krijg je mooie, intense foto's. Ook heeft ze veel oog voor detail en legt ze de dag vast in alles wat er gebeurd. Verwacht niet alleen reportageplaatjes, maar juist ook de spontane onderlinge momentjes tussen opa's en oma's bijvoorbeeld en andere gasten. Daarnaast krijg je een prachtig album. We kijken er vaak nog met veel plezier op terug!

- Marlies

Wat zijn we reuze blij met de foto's , we hebben het super ervaren dat jij als fotograaf er bij was. De mooiste foto's en zo onopvallend gemaakt. Echt heel erg bedankt, je was echt TOP!!"

- Neline

Hartelijk bedankt voor je professionele werk, je aanwezigheid en je ontspannen houding! We hebben er van genoten en het resultaat is echt prachtig!

- Marjan

Colinda was heel de dag onzichtbaar aanwezig, maar alles is vastgelegd. Ze stelt je op je gemak zodat je ongedwongen foto's krijgt. Colinda heeft oog voor de omgeving zodat het totaal plaatje prachtig wordt! Een aanrader!

- Martine

Wij zijn heel blij met ons album! Er staan prachtige foto's in en het is een hele mooie kwaliteit! Tijdens de fotoshoot waren wij erg op ons gemak, omdat Colinda ons helemaal vrij liet en alleen af en toe wat tips gaf. Het was een ontzettende leuke dag en wij vonden het heel fijn werken met Colinda!

instagram?

Volg je me al op

@colindariemensfotografie