Buitenbruiloft op eigen erf

De bruiloft van Arie en Davine was er een met een wel heel persoonlijke twist: ze hadden een buitenbruiloft op eigen erf, bij het ouderlijk huis van Davine. Het was fantastisch weer voor eind september, een heerlijk zonnetje en een fijne temperatuur.

Vroeg in de ochtend kwam ik aan bij Davine. Het was erg gezellig, ze heeft aardig wat broers en zussen, en die waren er allemaal. Toen Arie kwam aanscheuren in een “best vette bak” stond Davine gelukkig helemaal klaar achter de grote deuren van de schuur. Echt een prachtige first look!

De shoot deden we in park Berg en Bos, vlak bij de Apenheul in Apeldoorn. Een park met veel water en mooie bosgedeelten.

Na de shoot stonden alle gasten klaar bij het huis van Davine, en werd het bruidspaar verwelkomt. We maakten de groepsfoto’s, en het was bijna tijd voor de ceremonie. De vriendengroep had nog een hartversterker voor het bruidspaar meegenomen, en dat ging gezamenlijk naar binnen. Nu was het bruidspaar er echt klaar voor!

Het was een prachtige buitenbruiloft zo op eigen erf! Onder het grote tentdoek was alles heel mooi versierd, en op de achtergrond zag je de weilanden.

Na de lunch was de kerkdienst, in de kerk die slechts op een paar minuten rijafstand was. Ondertussen ging ik vast naar de feestlocatie, Bosque in Eerbeek, om daar de bedankjes en de ouderboekjes te maken en te printen.

Na de kerk stond de bruidstaart klaar, en was het een heel gezellig en ontspannen samenzijn met alle daggasten. Een heel moment was dat Davine met haar broer en zussen muziek maakte, bijna allemaal op een verschillend instrument. Zulke momenten zijn zo’n mooie en persoonlijke aanvulling op een bruiloft!

Nadat ik nog een stukje van het diner had vastgelegd, zat de dag er voor mij op. Het was ontzettend genieten!