Trouwen in je eigen tuin

Als meisje droomde ze er al van, en nu ging het ook echt gebeuren: trouwen in eigen tuin!

Voor mij zijn dit soort bruiloften toch echt pareltjes. Juist omdat de dag echt is samengesteld zoals het bruidspaar het zelf graag wil. Zelf de locatie van je dromen regelen, je trouwambtenaar kiezen (je eigen oom), zelf je logo ontwerpen, en dan de hele dag zo helemaal jezelf kunnen zijn, heerlijk! Voor het bruidspaar zelf is dit fantastisch, en voor mij als trouwfotograaf is dat net zo!

Het zag er, toen ik ‘s ochtends heel vroeg aankwam al prachtig uit: de grote tuin, grenzend aan de weilanden, een grote tent, lichtjes, heaters, een feestje!

Die droom, die kwam helemaal uit, wat een fijne bruiloft was dit. De first look, de prachtige kleuren buiten, de ontspannen shoot, en de ceremonie: trouwen in eigen tuin. Er waren geloften die ontroerden, er werd hard gelachen en er waren tranen.

Na de lunch, verzorgd door Hoogerbrug Cuisine, kwam de klas van de bruid er ook bij. En wat is het dan fijn als je gewoon een grote trampoline in je tuin hebt!

Terwijl het bruidspaar in de kerk was, ging ik vast naar de feestlocatie om de bedankkaartjes en de ouderboekjes te maken en te printen, zodat ze die dezelfde avond nog konden meegeven.

Fijn dat ik er ook bij was met het feliciteren. Zelfs ik kreeg zo nu en dan kippenvel van zoveel liefde!

En wat echt het voordeel is van een oktober-bruiloft: het golden hour valt een stuk vroeger dan in de zomer, zodat we nog voor het voorgerecht snel de steiger op konden om daar in 5 minuten wat heerlijke foto’s te kunnen maken. Prachtig licht, een heel ontspannen bruidspaar, een cadeautje!

Jurk: bruidsboutique Pani Moda

Pak: Atelier Speksnijder

Haar en visagie: Leonie Verhoef

Styling: Ryks Landerij

Catering: Hoogerbrug Cuisine

Taart: Banketbakkerij Stam

Ringen: Rikkoert Juweliers