Bruiloft voor natuurliefhebbers!

Jan en Saron trouwden in oktober, en hadden hun bruiloft helemaal eigen gemaakt. Het was echt een bruiloft voor natuurliefhebbers, zoals bij hen past.

Voor mij begon de dag in het huis van Jan en Saron, waar een high-tea met zussen en vriendinnen aan de gang was. Een huis aan de rand van het bos, uitkijkend over de velden. Er gebeurde van alles, en juist dan voel ik me als een vis in het water. De make-up en haren deden de dames grotendeels bij elkaar, en ondertussen was het erg gezellig. Saron zette haar konijnen nog even in het nachthok, keek even of alles goed ging met de kippen, en ging daarna samen met haar moeder haar trouwjurk aantrekken.

Jan had ondertussen op een andere locatie zijn pak aangetrokken, en arriveerde samen met hondje Sjon bij het huis. Natuurlijk kreeg die ook een halsband met een corsage om!

Allereerst maakten we vlakbij, in het bos, wat foto’s, daarna gingen we naar het landgoed (landgoed Staverden) om daar nog wat foto’s te maken. Ondertussen kwamen ook de gasten bij het landgoed aan, dus moesten we oppassen dat we niet gezien werden.

De aankomst van het bruidspaar was prachtig, door een lange boog van Blauwe regen, natuurlijk samen met hun hond.

Daarna was er de ceremonie, heerlijk buiten zo in oktober. Achter bruid en bruidegom was er het schilderij wat ook als trouwkaart was gebruikt: het bruidspaar voor kasteel Staverden, in herfstkleuren.

Zo ging alles heerlijk ontspannen, vrolijk, en gezellig. De bruidstaart, de borrel, de gasten, alles was genieten! Lieve Jan en Saron en Sjon, heel veel geluk op jullie prachtige plekje!