Bruiloft in Waddinxveen en Oudewater

Vandaag wordt er weer getrouwd, en ik mag fotograferen! Terwijl het nog donker is en flink regent rijd ik naar Waddinxveen. Beetje jammer die regen, maar wie weet, buienradar belooft veel goeds deze dag. En inderdaad, als Gerben aankomt bij Leanne’s huis is het gewoon droog.

Voor de shoot gaan we naar Fort Wierickerschans, een prachtig fort met oude muren, doorkijkjes en luiken. En, zon!

Bij Leanne thuis verzamelen ondertussen alle gasten. Als we na de shoot aankomen is het superleuk om te zien dat bijna alle buren in de straat de vlag uit hebben. Na een fijne lunch is het tijd voor de kerkdienst. Voor de kerk staan de kinderen van Leanne ‘s werk met allemaal bogen te wachten op het bruidspaar.

Na een fijne kerkdienst worden bruid en bruidegom in de hal gefeliciteerd, en daarna rijdt iedereen naar ‘t Hof van Hoenkoop in Oudewater. Voor Leanne en Gerben is er een leuk welkomstlied, en in het mooie avondzonnetje staan ze samen ook echt te stralen. Ondertussen is binnen de bruidstaart al klaargezet. En ook hier zijn de blikken van de kinderen goud waard, zo’n mooie taart hebben ze nog nooit gezien!

Het feest gaat nog even door, en ik vraag of Gerben en Leanne het leuk vinden om nog wat foto’s te maken met de ondergaande zon. Natuurlijk vinden ze dat super om te doen, en het geeft ook prachtige beelden! En weet je, het is voor iedereen aan te raden. Je bent er samen even 10 minuutjes uit terwijl de zon langzaam ondergaat, wat wil je nog meer op je trouwdag! En daarna? Er staat een heerlijk diner op ons te wachten, en bijna niemand had door dat het bruidspaar even weg was.

Na het diner neem ik afscheid van dit lieve paar met meer dan genoeg foto’s om een album mee te vullen.