Loveshoot in Rotterdam

In mei gaan ze trouwen, en daarom gingen we vast ‘oefenen’ met een loveshoot in Rotterdam. Stiekem had ik gehoopt op een mooi gouden uur, compleet met zonsondergang bij de Maas, maar het weer was anders. Het waaide flink, het was niet al te warm, en gewoon dik bewolkt.

Maar weet je, dat is alleen maar goed voor nog meer creativiteit! Want als het dan geen ‘oeee’ en ‘ahhh’ foto’s worden vanwege het mooie licht, dan wil ik dat ze dat wél worden, en dan door andere elementen. Eigenlijk gewoon nog leuker voor mij, want ik houd wel van een beetje uitdaging.

Allereerst zijn ze al gewoon mooi omdat deze twee gewoon heerlijk zichzelf bleven. Na de eerste paar minuten waarin het altijd even wennen is voor de camera zag ik ze ontspannen en zelfs mij zo nu en dan vergeten.

Verder kon ik spelen met lijnen in de foto, met gekleurde lampjes op de achtergrond, met een toffe achtergrond met mensen, en gingen er aan de overkant van de Maas allerlei lichtjes branden vanwege het donkere weer, wat het sfeertje alleen maar mooier maakte.

En weet je, na deze loveshoot in Rotterdam heb ik alleen maar méér zin in hun bruiloft. Dat wordt een feestje! En nee, niet in Rotterdam!