Loveshoot actie!

Op zaterdag 16 maart organiseer ik een loveshoot actie dag op een heel fijne locatie: de duinen en het strand, tussen Den Haag en Kijkduin.

Verliefd stel zittend in de duinen

Het lijkt me ontzettend leuk om daar met jullie een stukje mee te lopen en ondertussen de mooiste foto’s te maken. Juist op het strand en in de duinen kun je veel verschillende foto’s maken: van samen langs de vloedlijn lopen tot knus zitten in een duinpan.

Natuurlijk hoop ik dat er een lekker zonnetje is! Mocht het echt de hele dag gaan regenen, dan organiseer ik een andere datum en ben je vrij om die datum te komen, of om je geld terug te krijgen.

Even kort:

  • Wanneer: zaterdag 16 maart
  • Waar: strand en duinen bij den Haag. De exacte locatie krijg je in de week voor de shoot.
  • Je krijgt: een fotoshoot van 20 minuten en 10 foto’s digitaal (extra foto’s bijbestellen kan)
  • Je betaalt: €137,- De actie loopt tot 14 februari. Daarna wordt de prijs weer €157,-

Zorg dat je echt op tijd bent, na jullie komt er weer een ander stel. Als je te laat bent gaat de tijd daarom van je shoot af.

Foto’s die ik maak gebruik ik soms voor mijn portfolio. Wil je dat niet, geef dat dan van tevoren aan!

Als je je tijdslot reserveert, krijg je van mij een betaalverzoek. Zodra de shoot betaald is staat je tijdslot definitief gereserveerd. Als er binnen 48 uur nog niet betaald is, gaat het tijdslot weer open voor anderen.

Ik heb er zin in, en ik hoop jij ook! Je tijdslot voor de loveshoot actie kun je hier reserveren: https://calendly.com/colindariemensfotografie/loveshoot

Tot 16 maart!

Wil je meer informatie over loveshoots? Ga naar de pagina “Love”