Lente bruiloft in Rotterdam en Krimpen

Als je je bruiloft in maart plant, verwacht je niet dat het zulk prachtig weer wordt, je kan het alleen maar hopen! De zon was er de hele dag bij, en dat gaf een extra stralend tintje.

Omdat bruid en bruidegom allebei in hetzelfde dorp wonen, kon ik ook bij allebei de voorbereidingen fotograferen. Voor de deur bij de bruidegom stond een heel snelle auto warm te draaien, en een voor een kwamen er voorbijgangers en buren kijken.

Na de ontmoeting bij het huis van de bruid gingen we voor de fotoshoot naar Rotterdam. Omdat er nog vrij veel tijd was gingen we ook nog even langs de Maasboulevard staan, een prachtige locatie!

Na de lunch stonden de gasten het bruidspaar op te wachten bij het gemeentehuis van Krimpen aan den IJssel, en ze konden de trouwauto al van ver horen aankomen! Tijdens de ceremonie mocht een nichtje van het bruidspaar de ringen geven. Ze deed het alsof ze het elke week mag doen! Tijdens het feliciteren is het altijd mooi te zien hoe ieder dat op zijn eigen manier doet. De bruidegom en zijn vader vergeleken hun ringen, een nicht hing liefdevol het kettinkje van de bruid goed, en voor het kleine nichtje dat de ringen bracht gaat de bruid door de knieën.

De feest locatie was in Giessenburg, en ik heb horen zeggen dat de locatie speciaal wat verder weg was, zodat de vette trouwauto eens goed getest kon worden.

Na de bruidstaart en de groepsfoto’s was het tijd voor het diner. Ondertussen bewerkte ik een foto voor het bedankkaartje, en printte ik ze zelf uit, fijn om dat gewoon op de locatie te kunnen doen!

Bruidsjurk: Speksnijder bruidsmode

Pak bruidegom: Smit mode

Bloemen: Bloemenstudio Hanneke

Haar en Make-up: Moniques Hairfashion

Feestlocatie: Tilgroep