Feest, want ik besta 10 jaar!

1 april is dit jaar geen grap. Het is echt waar! Maandag is het feest, want ik besta 10 jaar. 10 jaar geleden ging ik naar de K.v.K. om me in te schrijven als fotografiebedrijf. Toen nog onder de naam “Foto & Co”, die ik later veranderd heb ik “Colinda Riemens Fotografie”.

En wat is er leuker dan het feest te vieren met cadeautjes?

Dit geef ik weg:

Ben je of ken je een stel dat op het strand wil gaan trouwen? Dan heb ik voor jullie allebei een cadeautje.

Breng je een stel aan bij me dat gaat trouwen op het strand, en zij gaan definitief in zee met me (ze hebben de aanbetaling gedaan), dan krijg je een minishoot op het strand, op een avond eind augustus. De minishoot is voor maximaal 5 personen.

Het bruidspaar zelf krijgt ook een cadeau: ik fotografeer hun strandbruiloft 1 uur extra!

Stuur me een mailtje op colinda@colindariemensfotografie.nl , of een berichtje via Insta of Whatsapp, en ik hoor dan graag of jullie zelf gaan trouwen of dat jullie een stel willen voordragen dat op het strand gaat trouwen.

De kleine lettertjes:

  1. De minishoots zijn op een vaste avond eind augustus, voor maximaal 5 personen
  2. De minishoot staat vast als de aanbetaling voor de bruiloft is gedaan.
  3. Een strandbruiloft is: de huwelijksvoltrekking is op het strand, buiten of in binnenlocatie op het strand.
  4. Inschrijven voor deze actie kan vanaf nu tot en met 30 april. De aanbetaling voor de bruiloft moet voor 25 augustus 2024 zijn gedaan.
  5. Deze actie geldt voor maximaal 5 minishoots en maximaal 5 bruiloften.

Het lijkt me echt ontzettend leuk als ik jullie strandbruiloft mag vastleggen!