Dit is waarom ik bruidsfotograaf ben!

Na deze bruiloft weet ik weer waarom ik bruidsfotograaf ben. Niet dat ik het vergeten was, maar soms word je gewoon weer getriggerd door een heerlijke bruiloft. Bij mij helpt het dan heel erg mee dat een bruidspaar het echt op hun eigen manier doet, het echt hún bruiloft maakt.

Dat was bij deze bruiloft ook weer. Het prachtige septemberweer beloofde al vroeg in de ochtend heel veel moois. Nadat ik eerst bij de bruidegom was geweest in Rotterdam, reed ik naar de bruid in Bergambacht. Van de bruidsjurk was er maar een op de wereld, want hij was gemaakt door een tante van de bruid. En eigenlijk waren er heel veel persoonlijke dingen op deze bruiloft, bijna teveel om op te noemen. De bruidstaart en het gebak: allemaal gemaakt door familie en vrienden. De ring, die de bruidegom zelf gesmeed had. De styling, die fantastisch was, helemaal zelf gedaan. Het logo en het drukwerk, idem! Echt genieten, en zo persoonlijk allemaal!

De first look was niet bij de voordeur, maar op een afgesproken plek in het Loetbos. En laat daar nu net het zonlicht prachtig gefilterd worden door de mist die er nog een beetje hing! Het was er heel fijn foto’s maken. Ook de geloften spraken bruid en bruidegom tegen elkaar uit in het bos. En als er dan zo’n gepersonaliseerde zakdoek tevoorschijn komt met bijpassende tekst als de tranen komen bij de bruid… dan weet ik echt weer waarom ik bruidsfotograaf ben!

De lunch was in de prachtige tuin van oma, en daarna werd de huwelijksdienst gehouden in het mooie stadje Schoonhoven. Na de dienst werd de receptie in een ander gedeelte van de kerk gehouden. Met het mooie licht wat er aan het einde van de middag was, maakten we nog een paar foto’s in Schoonhoven.

Daarna gingen alle gasten met de pont naar de overkant, naar de Heeren aan de Haven, in Streefkerk.

De rest van de avond was gevuld met heel veel gezelligheid tijdens een heerlijk diner!

Pak bruidegom: Veltman Liesting

Jurk bruid: zelf gemaakt door tante

Haar en visagie: HairbyH

Auto: https://visscherclassique.nl/

Ringen: Arto edelsmeden

Boeket: Puur bloem en binnen

Locatie diner: Heeren aan de Haven