Day in the life shoot

Wat was dit fijn! Gewoon, een aantal uur meedraaien met alle dagelijkse dingetjes in het gezin. Het fruitmomentje, binnen spelen, even naar buiten. Maar ook eten koken en gezellig met zijn allen aan tafel. Na het eten nog even chillen en naar bed met alle rituelen die daar bij horen.

Voor mijzelf voelde dit heel goed, op deze manier bezig zijn en gewoon de dingen die gebeuren vastleggen op een creatieve manier ligt heel dichtbij mezelf. Ergens onderdeel van worden, gezellig erbij zijn maar ondertussen goed observeren, daar ligt mijn kracht!

Voor Willeke en haar gezin voelde het gelukkig ook fijn. Ze konden gewoon zichzelf zijn en hoefden zich niet anders voor te doen als ze zijn.

Willeke omschrijft het zo:

Colinda kwam voor een day-in-the-life fotoshoot bij ons thuis. Ze legde de ‘gewone’ dingen vast. Ons fruitmomentje, het doen van een spelletje, het avondeten en onze bedrituelen. Zo ontzettend mooi dat we dit soort ‘kleine’ momentjes nu voor altijd hebben vastgelegd!

Colinda is een erg lieve en prettige fotograaf. ze bewoog zich heel rustig mee op het ritme van ons gezin en bleef ondertussen scherp om al die spontane momenten te vangen. En wát is dat goed gelukt! We zijn zo ontzettend blij met de foto’s en kunnen dit echt iedereen aanraden! De day-in-the-life-shoot bij Colinda was een groot succes!

-Willeke