Buiten bruiloft in Rotterdam en Ridderkerk

De bruiloft die donderdagavond begon bij de barbier en doorging tot vrijdag in de late uurtjes.

Maanden van te voren werd ik door Mariëtte geappt dat ze een “grapje” wilde uithalen. Niet zij, maar een goede vriend, zou de deur uit komen lopen als Jan-Joost aanbelde. Ik weet niet wanneer er meer gelachen is, van te voren of tijdens het moment zelf, maar geslaagd was de grap wel!

Eigenlijk verliep de hele dag zo verder in deze ontspannen sfeer. Joost en Jet (voor intimi) genoten enorm, ze hoefden niet te veel te poseren tijdens de fotoshoot (dat was echt een heel belangrijke voor ze, en ik vind dat reuze fijn!), en ja, het was gewoon echt hun dag!

Nog meer belangrijke dingen: Wat zouden de nichtjes en neefjes aanhebben? (Jan-Joost), The Lord of the rings die de ringen kwam brengen, geen champagne maar een toast met speciaalbier, bruidstaart en gebak dat door familie was gemaakt, een heel fijne en persoonlijke kerkdienst waarin er toch wel zakdoekjes nodig waren (ik noem geen namen), en na de receptie nog een verrassing voor de gasten: een silent disco waarbij het toch niet echt silent bleef.

En voor mij als fotograaf? Een heerlijke bruiloft met een fantastisch bruidspaar, waarbij ik met mijn eigen flitslicht net een tintje extra kon geven aan sommige foto’s!

Met dank aan de volgende leveranciers:

Jurk Mariëtte: https://www.weddings.nl/

Pak Jan-Joost: https://www.van-genderen.com/

Boeket: http://www.bloemenstudiohanneke.nl/

Barbier: https://www.barbierbal.nl/

Haar en make-up: Leonie Hairstyling & visagie https://www.instagram.com/leonieeverhoef/

Locatie: https://paradijshoeve.nl/

Geluid: https://www.abevents.nl/