Bruiloft op een kasteel

Corné en Carlinda vierden hun bruiloft op een stralende dag in juni.

De dag begon in Barendrecht bij Corné thuis, waarna we naar Scherpenzeel reden. Daar haalde hij Carlinda op in een glimmende Ford Mustang.

Samen reden ze richting kasteel Wijenburg. Daar maakten we eerst foto’s, heerlijk in het groen rondom het kasteel, en daarna nog in de schitterende zalen van het kasteel. Omdat de gasten bijna aankwamen, moesten wij zorgen dat we even ergens anders heen gingen, en vlakbij vonden we nog prachtige plekjes om foto’s te maken.

De daggasten stonden het bruidspaar op te wachten met ballonnen, en na een heerlijke lunch ging iedereen naar binnen voor de huwelijksceremonie. Het neefje van de bruidegom mocht de ringen brengen, en koos daar zo zijn eigen manier voor, heerlijk altijd om te zien! Na het jawoord was er een heerlijke bruidstaart die aangesneden werd met een wel heel bijzonder mes.

Na de kerkelijke inzegening en een heerlijke barbecue werden de daggasten uitgezwaaid door het bruidspaar, en was het tijd voor de receptie. Super netjes geregeld, alles buiten en op anderhalve meter konden ook de overige familie en vrienden het bruidspaar zo feliciteren. De ondergaande zon zorgde voor een heerlijk sfeertje zo bij het kasteel, en maakte de receptie een prachtige afsluiter van deze mooie bruiloft!

Locatie: Kasteel Wijenburg

Auto: Nostagico

Jurk: The New Bride

Bloemen: Nice Flowers

Pak: Ottevanger herenkleding

Make-up en haar: Belle Bella by Saskia

Videograaf: By Lizette