Bruiloft in Avifauna

Bruidspaar wandelt in Avifauna

Ontzettend leuk om ook eens een bruiloft in Avifauna te hebben. Wat fijn was, was dat Mariloe en Joshua alles op deze locatie deden, we hoefden nergens anders heen.

Terwijl alle gasten vol spanning in de trouwzaal wachtten, stond het bruidspaar al helemaal klaar. Maar eerst kwamen de té schattige bruidskinderen, met een bordje waarop de bruid aangekondigd werd. Mariloe kwam met de sluier voor haar gezicht binnen, die mocht Joshua optillen na het jawoord.

De trouwdienst zelf was prachtig en heel persoonlijk. Familie zong en maakte muziek, oma kwam de ringen brengen en de inzegening was door de voorganger en Joshua’s vader.

Onder het mooie Amen – Because He lives – verliet het bruidspaar de zaal. Wat een kippenvel moment!

Met zijn drieën deden we direct een rondje park voor de fotoshoot. Het was prachtig weer, de zon scheen volop, en we konden heerlijk foto’s maken. Bij terugkomst stonden de gasten het bruidspaar enthousiast op te wachten om hen te feliciteren.

Na de foto’s met de gasten was het tijd voor het diner. En hier was die traditie, die ik alleen nog maar bij niet-nederlandse bruiloften heb gehoord: iedere keer als de gasten op de glazen tikken, moet het bruidspaar elkaar kussen. En dat deden ze!

Voor mij als trouwfotograaf was het een feestje dat er zoveel kinderen op de bruiloft waren, heerlijk om vast te leggen. Kijk maar gauw naar de foto’s!

Bruidspaar geeft elkaar het jawoord in Avifauna
Bruidspaar verlaat trouwzaal in Avifauna
Bruid en Bruidegom in Avifauna
Bruidsmeisjes in Avifauna

Locatie: https://www.vandervalkavifauna.nl/